0528 – 269599 (tussen 09:00 & 17:00) info@fysiofit-hoogeveen.nl

Handtherapie

Een hand-fysiotherapeut is een fysiotherapeut die zich extra geschoold heeft in kennis van de anatomie, letsels, ziekteprocessen en behandeling van hand, pols en elleboog, zodat u optimaal begeleid en behandeld wordt voor een probleem met uw handen.
Na uitgebreid onderzoek stelt de handfysiotherapeut samen met u een behandelplan op om de problematiek in uw hand zo goed mogelijk te benaderen. U kunt hierbij denken aan het vervaardigen van eenvoudig spalkenmateriaal om de klachten te behandelen.

In de eerste plaats zal de handtherapeut, samen met u, bekijken wat er nodig is om uw hand zo goed mogelijk te laten genezen (herstellen). Daarnaast leert u de hand opnieuw te gebruiken, zodat u uw dagelijkse bezigheden en uw werk weer kunt doen.

Aandoeningen die voor handfysiotherapie in aanmerking komen zijn onder andere: peesaandoeningen en peesletsels, kneuzingen, artrose, diverse reumatische aandoeningen, overbelasting klachten, bewegingsbeperkingen, nabehandeling na breuken en motorische problemen.

Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Fysio Fit Hoogeveen helpt u graag van uw klachten af!

Ben ik verzekerd?

  • Goed nieuws; U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig om gebruik te maken van manuele therapie of fysiotherapie.