0528 – 269599 (tussen 09:00 & 17:00) info@fysiofit-hoogeveen.nl

Handtherapie

Een hand-fysiotherapeut is een fysiotherapeut die zich extra geschoold heeft in kennis van de anatomie, letsels, ziekteprocessen en behandeling van hand, pols en elleboog, zodat u optimaal begeleid en behandeld wordt voor een probleem met uw handen.
Na uitgebreid onderzoek stelt de handfysiotherapeut samen met u een behandelplan op om de problematiek in uw hand zo goed mogelijk te benaderen. U kunt hierbij denken aan het vervaardigen van eenvoudig spalkenmateriaal om de klachten te behandelen.

In de eerste plaats zal de handtherapeut, samen met u, bekijken wat er nodig is om uw hand zo goed mogelijk te laten genezen (herstellen). Daarnaast leert u de hand opnieuw te gebruiken, zodat u uw dagelijkse bezigheden en uw werk weer kunt doen.

Aandoeningen die voor handfysiotherapie in aanmerking komen zijn onder andere: peesaandoeningen en peesletsels, kneuzingen, artrose, diverse reumatische aandoeningen, overbelasting klachten, bewegingsbeperkingen, nabehandeling na breuken en motorische problemen.

Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op via 0528-269599 of dit formulier en wij helpen u graag verder!

Binnen 48 uur heeft u al een afspraak mogelijkheid fysiotherapie!

Naast het online aanmeldformulier kunt u ons ook bellen of mailen.

Fysio Fit Hoogeveen helpt u graag van uw klachten af!